Home Reisaanbieders Prijsvrij.nl

Prijsvrij.nl

Introductie

Vaak is het de kunst de reis te boeken die u voor ogen heeft, maar dan tegen een zo laag mogelijk tarief. Wat nu als al deze moeite u uit handen genomen wordt? Als er een reisaanbieder bestaat die voor u al een overzicht klaar heeft staan met de allerlaagste prijzen? Op Prijsvrij.nl zijn alle merken te boeken die u vertrouwd zijn, maar dan tegen een veel lager tarief. Wanneer u een reis in gedachten heeft van een erkende reisaanbieder als Neckermann, kunt u dit via Prijsvrij.nl tegen scherpe kortingen boeken. De reis zal uiteraard gewoon worden uitgevoerd door Neckermann. De service van de touroperators die u vertrouwd zijn, tegen de laagste tarieven. Dat is de ideale combinatie.

Wat maakt Prijsvrij.nl anders dan andere aanbieders?

Prijsvrij.nl is de goedkoopste aanbieder van erkende reisorganisaties. U betaalt bij Prijsvrij.nl geen boekingskosten. Bovendien ontvangt u bovenop de lage prijzen nog extra kortingen! Heeft u een geweldige reis op het oog, maar twijfelt u over de prijs bij Prijsvrij.nl? Prijsvrij.nl hanteert een laagste prijsgarantie. Vindt u dezelfde reis elders tegen een lager tarief, dan krijgt u het prijsverschil terug wanneer u boekt bij Prijsvrij.nl. Doordat de grote reisorganisaties zijn aangesloten bij Prijsvrij.nl, vindt u de allermooiste bestemmingen tegen de beste prijzen. U kunt zelfs naar de andere kant van de wereld met de beste touroperators.

Positieve punten

Prijsvrij.nl is zeer klantgericht. De klantenservice is geweldig. U kunt met alle soorten vragen terecht bij Prijsvrij.nl die betrekking hebben op uw reis. U kunt Prijsvrij.nl te allen tijde bereiken, wat bijdraagt aan een zorgeloze vakantie. Mocht het gebeuren dat er iets op uw bestemming niet naar wens is, zal dit snel en concreet voor u opgelost worden. Prijsvrij.nl staat tevens bekend om haar betrouwbaarheid. Alle touroperators die worden aangeboden, zijn aangesloten bij ANVR/SGR. Bovendien is Prijsvrij.nl bekend van televisiecommercials.

Negatieve punten

Het kan weleens voorkomen dat uw vluchttijden onder voorbehoud worden doorgegeven, waardoor ze wijzigingen kunnen ondergaan. Dit ligt dan buiten de macht van Prijsvrij.nl, omdat de chartermaatschappij kan besluiten de vluchttijden aan te passen. Omdat Prijsvrij.nl zich dusdanig betrokken voelt bij uw reis, zal zij altijd op zoek gaan naar een alternatieve vlucht, voor dezelfde gunstige prijs. Zo bent u gegarandeerd van gunstige vliegtijden en weet u dat u nooit teveel betaalt.

Eindoordeel

Afrika, Australië of toch Europa? Geen plek op de wereld lijkt te ver voor Prijsvrij.nl. De aanbieder kent een geweldige verscheidenheid aan bestemmingen. Daar komt bij dat u verzekerd bent van het laagste tarief. De erkende grote reisorganisaties, bieden hun reizen aan via Prijsvrij.nl zodat u kunt profiteren van kortingen. Daarbij zijn er nog allerlei acties die een verre reis ineens écht betaalbaar maken.

Comments are closed.