Kras

Introductie

Kras is de een van de leiders in de reiswereld als het gaat om verzorgde verre reizen Ć©n korte reizen dichtbij huis. Alle reizen zijn gemakkelijk en veilig online te boeken.
Door de bijna 90 jaar ervaring binnen de organisatie, biedt Kras u veelzijdige reizen aan. Deze reizen zijn volledig verzorgd. Wanneer u kiest voor Kras, kunt u opgelucht ademhalen als uw koffer is ingepakt. Vanaf dat moment hoeft u nergens meer aan te denken.

Wat maakt Kras anders dan andere aanbieders?

Kras onderscheidt zich in de reisbranche door een zeer veelzijdig aanbod. Alle verzorgde reizen die u kunt bedenken, zijn te boeken bij Kras. U kunt zelfs op singlereis of een wandelreis maken. U kunt een cruise maken over de zeeƫn van Panama, of juist over de rivieren van Duitsland. Daarnaast werkt Kras met dagdeals: iedere dag wordt er een reis aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Een groot deel van de reizen van Kras heeft een gegarandeerd vertrek. Hierdoor weet u zeker dat de reis die u voor ogen heeft, daadwerkelijk aan u wordt aangeboden.

Positieve punten

Kras kenmerkt zich onder andere door haar geweldige rondreizen. Gidsen zorgen ter plekke voor mooie routes, vaak onverwachte tussenstops die de reis spannend houden en bezienswaardigheden die niet mogen worden overgeslagen. Afhankelijk van het type reis, wordt ook het vervoer geregeld afgewisseld. Zo zult u nooit hele dagen achter elkaar per trein reizen bijvoorbeeld. Kras zorgt voor de beste hotels waar hygiƫne centraal staat. Wanneer u reist met Kras, bent u te gast. U kunt daarom rekenen op een gastvrij verblijf. De gidsen van Kras doen er alles aan om u zoveel mogelijk te inspireren. U komt daardoor op plaatsen die u, wanneer u zelfstandig zou reizen, niet zou vinden. Ook zorgt Kras ervoor dat u in contact komt met de lokale bevolking. Wilt u dit jaar een reis boeken naar een uniek plekje? Kras regelt het graag voor u!

Negatieve punten

Niet alle excursieprijzen vallen in het pakket dat u vooraf voor uw reis betaalt. Zo kan het zijn dat u tijdens uw reis nog een extra zakcentje moet meenemen. Het voordeel is dat Kras u een goed overzicht levert zodat u van tevoren weet waar u rekening mee moet houden.

Eindoordeel

Wanneer u ieder jaar een ander soort reis wilt, maar toch wilt genieten van de ervaring en betrouwbaarheid van de medewerkers, bent u bij Kras aan het juiste adres. Wilt u Ɣlles uit uw reis halen? Dan bent u bij Kras verzekerd van unieke ervaringen.

Comments are closed.