Home Reisaanbieders De Jong Intra

De Jong Intra

Introductie

Deze maand op stedentrip? Aan het eind van het jaar een verre reis maken? Wat uw wensen ook zijn, De Jong Intra kan zich door haar jarenlange ervaring met recht de perfecte reisaanbieder noemen. De Jong Intra is een Nederlandse, onafhankelijke touroperator die reizen aanbiedt per touringcar, trein, auto en vliegtuig. Al 40 jaar staan de medewerkers van De Jong Intra voor u klaar. Een onbezorgde en onvergetelijke vakantie, dat is waar het om draait.

Wat maakt De Jong Intra anders dan andere aanbieders?

Alle medewerkers van De Jong Intra hebben hetzelfde doel: zorgen dat u een vakantie beleeft die u nooit meer vergeet. Van inkopers en chauffeurs, tot reisadviseurs en reisleiders, iedereen bij De Jong Intra is betrokken om u een zo ontspannen mogelijke reis aan te bieden. De Jong Intra zorgt voor een volledige bereikbaarheid voor haar klanten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo klantvriendelijk als het boeken van uw reis is, zo gastvrij zult u worden ontvangen op uw vakantiebestemming. U bent te gast bij De Jong Intra, en daar wordt u naar behandeld.

Positieve punten

Bij De Jong Intra weet u altijd van tevoren wat u kunt verwachten. De Jong Intra is helder naar haar gasten: iedereen weet wat er uiteindelijk betaald zal worden. Kiest u voor een verzorgde reis, dan heeft u écht vakantie. Geen zorgen over papieren, kosten voor excursies of gidsen die uw taal niet spreken. Indien een reis niet naar uw wens is, kan deze volledig worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeuren, zonder dat het extra kosten met zich meebrengt. De Jong Intra staat bekend om haar perfecte aanpak. Wanneer u van tevoren aangeeft wat u wilt, neemt De Jong Intra uw aanvraag heel serieus. Indien u de reis al helemaal heeft uitgestippeld, komt de Jong Intra met een helder voorstel van een pakketreis, zodat de totale reis voor u geregeld wordt. U zult een duidelijke offerte ontvangen bij het aanvragen van een op maat gemaakte reis.

Negatieve punten

Wellicht is De Jong Intra niet de goedkoopste reisaanbieder. Dit heeft als oorzaak dat De Jong Intra alleen de beste reisgidsen in dienst heeft. Alle medewerkers worden continu gemotiveerd en de jarenlange ervaring zorgt voor een optimale ervaring voor de gast.
Door de populariteit van De Jong Intra kan het weleens druk zijn in de hotels die De Jong Intra aanbiedt. Wanneer onverhoopt blijkt dat het door u geboekte hotel niet beschikbaar is, zal De Jong Intra altijd met een nog beter alternatief komen, zonder meerkosten.

Eindoordeel

Uw ultieme vakantie boekt u heel eenvoudig bij De Jong Intra. De medewerkers weten door hun jarenlange ervaring en enthousiasme uw vakantie volledig op maat te maken. Hierdoor beleeft u de reis die u in gedachten heeft.

Comments are closed.