My blog

Top 5 inspirerende Italiaanse all-inclusive bestemmingen voor 2024

Deel artikel

Italië biedt veel prachtige all-inclusive badplaatsen voor toeristen die op zoek zijn naar een zorgeloze vakantie. Of je nu kiest voor de luxe van Costa Smeralda, de betovering van de Amalfikust, de zonnige kustlijn van Taormina, de betovering van Polignano a Mare, of de romantiek van Venetië, je kunt altijd rekenen op een onvergetelijke ervaring. Geniet van de Italiaanse gastvrijheid, de adembenemende uitzichten en de heerlijke lokale gerechten tijdens je verblijf in deze prachtige all-inclusive badplaatsen.

1. Sicilië’s Zonnige Kustlijn: Taormina

Taormina, gelegen aan de oostkust van Sicilië, is een charmante badplaats met een rijke geschiedenis. Het Belmond Grand Hotel Timeo biedt een ongeëvenaarde all-inclusive ervaring. Je kunt genieten van de beste Siciliaanse gerechten in hun restaurant met uitzicht op de Etna en de zee. Het hotel heeft ook een eigen strandclub waar je kunt ontspannen onder de Siciliaanse zon. Wil je meer all-inclusive vakanties in Sicilië bekijken? Check dan het overzicht op reischeck.nl.

2. Een Luxueuze Oase in Sardinië

In het noorden van Sardinië ligt de Costa Smeralda, oftewel de Smaragdkust. Deze betoverende badplaats staat bekend om zijn kristalheldere wateren en weelderige groene landschappen. Voor degenen die op zoek zijn naar een all-inclusive ervaring in Sardinië, is het Grand Hotel Poltu Quatu een uitstekende keuze. Met een eigen jachthaven en privéstrand biedt dit resort de ultieme luxe. Je kunt genieten van heerlijke maaltijden in hun restaurants en ontspannen in de prachtige spa.


3. De Magische Amalfikust

Aan de westkust van Italië bevindt zich de betoverende Amalfikust. Positano, met zijn pastelkleurige huizen die tegen de kliffen aan leunen, is een van de meest pittoreske plekken in de regio. Hier kun je verblijven in het Hotel Le Agavi, dat een schitterend uitzicht biedt op de Middellandse Zee. Met all-inclusive pakketten kun je genieten van lokale gerechten in hun restaurant en ontspannen in de panoramische zwembaden.


4. De Betovering van Puglia: Polignano a Mare

Polignano a Mare, in de vakantieregio Puglia, staat bekend om zijn adembenemende kliffen en de betoverende Grotta Palazzese. Hier kun je verblijven in het Grotta Palazzese Hotel, waar sommige kamers zich letterlijk in een grot bevinden. All-inclusive gasten kunnen genieten van uitstekende zeevruchten en lokale wijnen in het beroemde restaurant van het hotel.


5. Het Romantische Venetië

Venetië is niet alleen beroemd om zijn grachten, maar biedt ook prachtige badplaatsen op het Lido-eiland. Het Excelsior Venice Lido Resort is een perfecte keuze voor een all-inclusive verblijf. Je kunt gemakkelijk Venetië verkennen met de gratis bootshuttle en daarna ontspannen op het privéstrand van het resort.

Gerelateerd nieuws

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!