Home Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De beste aanbieders voor een autovakantie Italië

Aanbieder Beoordeling Bezoek
[button url=”https://www.autovakantieitalie.org/dejongintra” style=”blue” open_type=”blank”]Bezoek[/button]
[button url=”https://www.autovakantieitalie.org/kras” style=”blue” open_type=”blank”]Bezoek[/button]
[button url=”https://www.autovakantieitalie.org/prijsvrij” style=”blue” open_type=”self”]Bezoek[/button]
[button url=”https://www.autovakantieitalie.org/sunweb” style=”blue” open_type=”self”]Bezoek[/button]
[button url=”https://www.autovakantieitalie.org/vacanceselect” style=”blue” open_type=”self”]Bezoek[/button]
Als u op autovakantie gaat richting Italië wilt u natuurlijk wel langs de mooiste plekjes rijden. Aangezien u uw eigen auto mee neemt heeft u alle vrijheid om veel van het land te zien. Het zou dan zonde zijn als u de mooiste bezienswaardigheden zou missen. Met de auto kunt u Italië op haar mooist meemaken. Het land beschikt over prachtige historische plekjes en fantastische vergezichten. Dit maakt u alleen maar mee met een autovakantie. Met het vliegtuig gaat al dit moois aan u voorbij. Laat uw hart veroveren door het prachtige Italië.

Het platteland van Italië

Waar u in Italië ook komt, het platteland en de binnenlanden van het land zijn altijd de moeite waard om een kijkje te gaan nemen en eventueel even van een terrasje te genieten. Als u op zoek bent naar een rustige pauzeplek, ga dan niet langs de kant van de weg staan maar rijd een stukje van de autoweg vandaan. U komt meteen terecht in de meest mooie dorpjes waar u kunt genieten van de Italiaanse gastvrijheid. Zeker de moeite waard!

Gardameer

Een zeer populaire vakantiebestemming in Italië is het Gardameer. Dit meer is ook absoluut een bezienswaardigheid en als u er in de buurt bent moet u er zeker even stoppen. Het meer is omsloten door heuvels en ligt in een prachtig natuurlandschap. Het gebied is gelegen in het Noorden van Italië, waar u nu ongeveer 10 uur rijden aankomt. Het Gardameer als rustplaats gebruiken is zeker aan te raden!

Rome

Rome is een stad die niet alleen beschikt over bezienswaardigheden, het is een bezienswaardigheid op zich! Deze stad beschikt over prachtige musea, het Colosseum en super gezellige terrasjes en winkelstraten. Deze stad mag u tijdens uw autovakantie in Italië eigenlijk niet missen!

Vaticaan

Als u een rondreis maakt door Italië is het zeker aan te raden om eens bij het Vaticaan langs te gaan. Of u nu gelovig bent of niet, het Vaticaan is voor iedereen indrukwekkend. Zeker als u een fan bent van architectuur is het Vaticaan aan te raden, want de gebouwen die daar staan mogen tot de mooiste ter wereld gerekend worden.

Comments are closed.